Dasavatara Stotras – daśāvatāra stōtrāṇi

daśāvatāra stōtrāṇi

daśāvatāra stutiḥ (akr̥̄ra kr̥tam)

daśāvatāra stutiḥ

daśāvatāra stōtram

śrī matsya stōtram

śrī kūrma stōtram

śrī ādivarāha stōtram (bhūdēvī kr̥tam)

śrī varāha kavacam

śrī varāha stutiḥ – 1 (brahmādi kr̥tam)

śrī varāha stutiḥ – 2 (padmapurāṇē)

śrī varāha stōtram

śrī nr̥siṁha stōtrāṇi >>

śrī vāmana stōtram – 1

śrī vāmana stōtram – 2

śrī vāmana stōtram – 3 (vāmanapurāṇē)

śrī paraśurāmāṣṭāviṁśatināma stōtram

śrī paraśurāma stutiḥ

śrī rāma stōtrāṇi >>

śrī kr̥ṣṇa stōtrāṇi >>

śrī balarāma kavacam

śrī balarāma stōtram

kalki stōtram


śrī varāhāṣṭōttaraśatanāma stōtram

śrī varāhāṣṭōttaraśatanāmāvalī

ಗಮನಿಸಿ :"ಪ್ರಭಾತ ಸ್ತೋತ್ರನಿಧಿ" ಪುಸ್ತಕ ಬಿಡುಗಡೆಯಾಗಿದೆ ಮತ್ತು ಈಗ ಖರೀದಿಗೆ ಲಭ್ಯವಿದೆ. Click here to buy

Did you see any mistake/variation in the content above? Click here to report mistakes and corrections in Stotranidhi content.

Facebook Comments
error: Not allowed